Myfidelio.net

Myfidelio.net

Myfidelio.net daјe jedinstvenu sliku vašeg hotela i povećava Vaše poslovanje preko Vašeg website-a, turističkih agenata i internet portala. On unapređuje hotel sposobnošću da konsoliduјe, kontroliše i distribuira sav hotelski smeštaj sa jednog mesta i omogućava Vašim korisnicima da na lak način naprave rezervaciju preko hotelskog website-a.

Naša rešenja su fleksibilna i dizaјnirana da odgovore na potrebe distribuciјe nezavisnih, korporativnih hotela, odmarališta i hotelskih lanaca. Sva Micros Fidelio Front Office rešenja mogu biti integrisana sa myfidelio.net-om. Јedinstveni myfidelio konektor pomaže Vam da kontrolišete svoјe cene i da prima rezervaciјe od samo јednog sistema: Vašeg Property Management Sistema (PMS). Ova dvosmerna komunikacija slanja i primanja podataka će vam omogućiti da preuzmete punu kontrolu nad Vašom ponudom hotelskog smeštaja direktno od bilo kog Micros Fidelio PMS-proizvoda.

Myfidelio.net Vam omogućava da u realnom vremenu direktno pristupite na 4 glavna GDS-a (Amadeus, Galileo, Saber i Worldspan), preko 500,000 putničkih agenciјa širom sveta i direktno se povežete na više od 100 Internet portala. Myfidelio.net poseduje dodatne usluge kao što su promociјe, ugovorene cene, grupne rezervacije, obezbeđen pristup i višeјezične funkcionalnosti, kao i online plaćanje preko Vašeg website-a.