O nama

Ko smo mi

Best Solutions je autorizovani distributer Oracle Hospitality proizvoda za Republiku Srbiju.
Stručni tim Best Solutions vodi operacije na prostorima Republike Srbije od 2005 godine.
Best Solutions i korporacija Oracle Hospitality u tesnoj saradnji učestvuju na svim projektima kako u Srbiji tako i u regionu.
Specijalisti iz ovih kompanija se po potrebi angažuju u Srbiji i van Srbije.


Čime se bavimo

Osnovna delatnost Best Solutions-a je prodaja Oracle Hospitality rešenja, implementacija, obuka i trening korisnika, podrška i konsultantske usluge iz oblasti hotelskog, restoranskog biznisa, spa centara, aerodroma, stadiona, kazina, kruzera, retaila...
Pored osnovnih proizvoda u našoj ponudi je dopunski program proizvoda kao što su inteligentne sobe, payTV, VOD, IP-Phone, scan documents...
a u cilju kompletiranja ponude prema zahtevu korisnika po principu all-in-one.


Micros Rešenja & Prednosti

Izbor pravog POS softvera ili sistema upravljanja (Property Management System) je ključan za uslužne delatnosti i poslove maloprodaje.

Micros Systems,Inc. je najveći svetski proizvođač POS sistema i informacionih sistema u oblasti hotela, restorana, kazina, restorana brze hrane kao i drugih oblasti koje uključuju kruzere(velike brodove) i zabavne parkove. Micros dizajnira, proizvodi, prodaje i podržava sisteme i vezanu prateću opremu i softvere. Još od njegovog osnivanja 1977, Micros je uživao rapidan rast, razvoj i proboj na tržište. Zasnovan na kvalitetnom prepoznavanju kupaca i njihovim zadovoljstvom, Micros je postigao značajan i kontinuiran razvoj na godišnjem nivou. Micros Systems,Inc. je prepoznat od strane Forbes magazina,Washington Post i Financial World magazine po svom finansijskom uspehu.

Micros je jedini kompletan sistem rešenja za sve segmente tržista sa globalnom distribucijom I servisnom mrežom koja podržava velike lance, regionalne lance, nezavisne hotele, uslužnu delatnost I brzu tržišnu uslugu.

Micros nudi potpuno resenje za upravljanje u veoma velikim i kompleksnim operativnim uslovima povezanim sa hotelima, kazinima, aerodromima, tematskim parkovima, stadionima i kruzerima. Micros je svetski lider u oblasti restoranske industrije sa vise od 310.000 instalacija širom sveta.