Simphony

Simphony

Prateći uspeh našeg proizvoda Micros 9700, Simphony je prvi MICROS-ov sveobuhvatni POS proizvod koji koristi servisno orijentisanu arhitekturu (SOA) , kako bi obezbedio Vašem poslovanju prilagodljivo i integrisano rešenje.
Bilo da se radi o stadionima ili globalnom lancu restorana, Simphony POS nudi vrhunsko sveobuhvatno softversko rešenje.
Bilo da se radi o jednom restoranu ili na hiljade njih koji mogu biti različite vrste(Fast Food, Table servis…), u različitim vremenskim zonama, pa čak i kontinentima, Simphony POS rešenje obezbeđuje kontrolu sa jednog mesta.
Zbog olakšanog načina za konfiguraciju i primenu novih opcija, Simphony POS će zadovoljiti potrebe korisnika bez obzira na tehničke uslove ili veličinu kompanije.
Restorani, barovi, kafići, klubovi i pabovi će biti u mogućnosti da profitiraju zbog prilagodljivosti Simphony POS-a.
Simphony POS pruža idealnu platformu za globalnu ugostiteljsku industriju.
Simphony POS se može integrisati sa ostalim poslovnim sistemima kao što su sistemi za upravljanje hotelskim poslovanjem, zatim modulima za kreiranje poklon kartica i povezivanje sa sistemima za plaćanje kreditnim karticama.
Sve promene I nove opcije mogu se kreirati na nivou kompanije, objekta ili prodajnog mesta u okviru objekta.
Kroz objedinjeno upravljanje sistemom, i prilagodljivim web alatima, Vaše poslovanje može da umanji ukupne troškove i ponudi nove i inovativne mogućnosti za povećanje prodaje i zadovoljstvo gostiju.